- berita

Orang tua siswa sebagai narasumber belajar

Masih dalam pelaksanaan kegiatan projek penguatan profil pelajar pancasila yang pertama dengan tema kewirausahaan, didatangkan orang tua siswa sebagai narasumber yang mengisi kelas sebagai aktivitas belajar dengan pakar.

Beberapa orang tua siswa berkenan menjadi narasumber bagi anaknya dan teman-teman sekelasnya. Sungguh sangat membanggakan siswa yang orang tuanya bisa berperan dalam pembelajarannya.

Sekolah melalui ini mengucapkan terima kasih kepada orang tua yang sudah memenuhi undangan menjadi narasumber.

615 thoughts on “Orang tua siswa sebagai narasumber belajar

1. PBN sites
    We’ll generate a web of private blog network sites!

Advantages of our self-owned blog network:

We carry out everything so google does not understand that THIS IS A PBN network!!!

1- We buy domain names from distinct registrars

2- The leading site is hosted on a VPS server (VPS is high-speed hosting)

3- The rest of the sites are on various hostings

4- We assign a unique Google account to each site with confirmation in Search Console.

5- We make websites on WordPress, we do not utilise plugins with assistance from which Trojans penetrate and through which pages on your websites are established.

6- We don’t reproduce templates and utilize only unique text and pictures

We never work with website design; the client, if desired, can then edit the websites to suit his wishes